Kajakuthyrning, Kristineberg i Stockholm      
                                                                         
 

Låt oss ta hand om er konferens, kick-off eller kundevenemang. Vår ambition är att ta er med
på upplevelser utöver det vanliga. Vi garanterar skräddarsydda lösningar
och en hög servicenivå
från första kontakt. Kontakta oss så lägger vi tillsammans upp ert arrangemang, efter era önskemål!

        

Grupp och företagsarrangemang

Paddling runt Långholmen/Kungsholmen med guide
Upplev "Nordens Venedig" ifrån en havskajak. Stockholm ser garanterat annorlunda ut från vattnet, passa på och upplev detta tillsammans med våra rutinerade kajakguider. Vi utgår från Kristineberg och paddlar sedan runt Kungsholmen eller Långholmen. Under något av våra strandhugg kommer vi att servera fika. Paddelinstruktioner, goda tips och en intressant guidning ges under turen. Avsluta turen med en skön med bastu i vårt båthus och dagen blir komplett. Önskar ni kombinera paddling med konferens så har vi enkla men ändamånsenliga lokaler för konferensgrupper på upp till 50 personer.

Skärgårdspaddling
Vi har Vaxholm som utgångspunkt när vi paddlar havskajak i Stockholms mellersta skärgård - av många ansett som ett av de bästa paddelvattnen i världen. Väder och vind avgör vart vi paddlar, men att det blir en oförglömlig dag i Stockholms vackra skärgård törs vi lova. Vi gör flera strandhugg, och är det fint väder kan man passa på att svalka sig med ett uppfriskande bad. Under dagen bjuder vi på en stärkande paddellbuffé och fika.

Konferens på Fjärdlång
Förlägg er konferens till ön Fjärdlång, en liten härlig ö i Stockholms södra skärgård. Fjärdlång är ett naturreservat och här finner man ytterskärgårdens orörda natur med ett rikt fågel- och djurliv. Det är inte ovanligt att man får se havsörn, säl och älg härute. Det finns även bra fiskemöjligheter på Fjärdlång.

Här förfogar ni över ett enkelt, charmigt och havsnära boende. Ni konfererar ostört, samtidigt som vi varvar med spännande och roliga aktiviteter. Som avslutning på dagen kan ni ta en tur i skärgården på bastubåten. Fjärdlång är ett perfekt alternativ för grupper som skall svetsas samman.

| Copyright © 2020, All Rights Reserved, Kajakkompaniet AB |